About

Image

We provide best services in the world.

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don’t look even slightly believable.
If you are going to use a passage of Lorem Ipsum, you need to be sure there isn’t anything embarrassing hidden in the middle of text. All the Lorem Ipsum generators on the Internet tend to repeat predefined chunks as necessary, making this the first true generator on the Internet.

Mindin Consulting Oy - Kari Lassila

Pilviratkaisut, yhteistyöalustat ja tekoäly. M365 ja MS Teams.

img

Olen lukuisten työvuosien ja erilaisten roolien koulima IT-alan ammattilainen. Haluan käyttää osaamistani ja kokemustani erityisesti organisaatioiden yhteistyön ja tiedon jaon kehittämiseen.

Laaja projektienvetokokemus antaa taustaa sille, että osaan viedä ideat käyttöön. Konsultointikokemus tuo varmuutta esiintymiseen ja selkeyttä sanoman välittämiseen. Minun lähtökohtani on ihminen ja miten hänet saadaan ymmärtämään, hyväksymään ja haluamaan kehitystä, on se sitten esim. uusi toimintatapa tai käyttöönotettava tekniikka.

 • Ihmisten johtaminen - Yhteisymmärrys, kuuntelu, kehitys
 • Projektien johtaminen - Suunnitelmallisuus, tavoitteellisuus, tulos.
 • Tiedon johtaminen - Yhteistyö, tiedon jako, kommunikointi, luottamus
 • IT teknologiat. - Pilvipalvelut, digitalisaatio, alustat, tekoäly.

 • #yhteistyö #tiedonjako #kehittäminen #johtaminen #digitalisaatio #pilvipalvelut #tekoäly

  Puh. 040 573 7037
  Sähköposti: kari.lassila@mindinco.fi

  Kari Lassila - Mindin Consulting Oy - Yrittäjä